Vraag vandaag uw gratis offerte aan:

Contacteer ons

Binnenzonwering

Binnenzonwering is de perfecte manier om meer uitstraling te geven aan uw interieur. Niet enkel de keuze van binnenzonwering is hierin bepalend. Ook de hoeveelheid zonlicht die u binnenlaat draagt bij aan de sfeerschepping.

Zo kunt u kiezen uit verduisterende of transparante binnenzonwering. Elke ruimte in uw huis of kantoor komt beter tot haar recht al naargelang u kiest voor lamellen, jaloezieën, vouw- of rolgordijnen.

Het ervaren team van FZB Zonwering helpt u graag bij uw project en het maken van de juiste keuzes. Dankzij onze kennis van de producten kunnen wij u heel gericht advisere over de beste opties en dit in functie van uw budget.

Contacteer ons vrijblijvend. We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te overlopen.

Raamdecoratie

Raamdecoratie heeft een veel bredere functie dan pure versiering. Het brengt intimiteit in uw woning en schermt uw interieur af van de buitenwereld. Daarnaast biedt het vele mogelijkheden om een persoonlijke toets aan elke kamer in uw huis te geven: rustiek, klassiek, modern of speels? In functie van het type kamer zijn de mogelijkheden eindeloos.

Kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek zijn hierin telkens de doorslaggevende elementen. Goede raamdecoratie beschermt uw interieur immers tegen UV-straling wat verkleuring van meubelen, boeken en vloerbekleding vermijdt. Hierin heeft u telkens de keuze of u kiest voor binnen- of buitenzonwering. In het eerste geval bent u vaak beschermd tegen extreme weersomstandigheden zoals storm of hagel.

Doordachte raamdecoratie: voordelig voor de portemonnee

Het verschil dat doordachte raamdecoratie op uw energiefactuur kan maken is niet te onderschatten. Raamdecoratie heeft immers een dubbel doel: natuurlijke lichtinval doorlaten en warmte in de kamer behouden. FSB Zonwering helpt u bij uw project en geeft doelgericht advies om het type raamdecoratie en de afwerking te kiezen die perfect bij uw interieur past.

Contacteer ons vrijblijvend. Wij geven met plezier meer uitleg bij de vele mogelijkheden.

Menu