Vraag vandaag uw gratis offerte aan:

Contacteer ons

Plissé / Duossé gordijnen

Plissé en dubbele rolgordijnen zijn perfect wanneer u wilt spelen met licht en duisternis. U kunt oneindig veel lichteffecten creëren in uw woning. Dankzij hun look en design zijn ze bijzonder origineel en geven ze uw interieur extra karakter.

De frisse, geplooide stoffen voor plisségordijnen zijn in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar. Ook patronen en geweven structuren behoren tot de mogelijkheden. Plisségordijnen kunnen aangewend worden voor talloze soorten ramen: schuine ramen, draai- en kiepramen vormen geen probleem. U kunt er ook voor opteren om ze vrijhangend te bevestigen of zelfs van beneden naar boven te bedienen. Op de koop toe nemen Plisségordijnen heel weinig plaats in zodat u uw visueel comfort optimaliseert.

Dubbele plissé: design en isolatie

Wanneer u opteert voor dubbele plissé, ook wel duossé of duette genaamd, zorgt u ervoor dat uw binnenzonwering zowel het zonlicht weert en uw ruimte isoleert. Deze variant is ook uitermate geschikt voor bijzondere vormen. Aan de binnenzijde wordt de stof mooi en strak opgespannen terwijl deze aan de buitenzijde regelmatig geplisseerd blijft, en ook hier hebt u weer de keuze uit lichtdoorlatend, verduisterend of transparant.

Plissé en duosségordenijnen zijn heel geschikt voor slaapkamers omdat u de mogelijkheid heeft om te kiezen tussen verduisterende of transparante soorten. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Menu